Hei,
Solen og varmen fortsetter her i sør og man kan nesten høre det gror i drivhuset. Mitt eldste drivhus fra 2011 står som tidligere nevnt på platting. Det gjør at det blir god gjennomlufting og sjeldent eller aldri utøy på plantene der. Jeg har hvert år siden jeg fikk det brukt det til tomatplanter. Det har vært veldig vellykket. Hvert år har jeg hatt planter, som har gitt oss veldig stor avling. Jeg pleier etter at vi har spist det vi skal å koke tomatsaus med friske urter. Den har jeg fryst ned i plastbokser så vi har hatt gjennom vinteren. Det har vært veldig vellykket og ikke minst veldig kjekt å ha tilgjengelig. På den ene siden i drivhuset har jeg 6 baljer med en plante i hver.
Jeg er ikke flink til å notere ned hvilke slag med tomater, for jeg synes alle er like gode. De som ikke er best på smak har jeg lagd saus av. Plantene når allerede nesten opp til taket. Vi har beskjært plantene slik at ikke alle grenene vokser fram og vi har i tillegg bundet opp alle plantene. Det er en haug med kart på hver av dem så det lover godt for årets avling.

På andre siden har jeg 4 baljer med en pante i hver. I enden av drivhuset har jeg to isoporkasser med bladsalat som fornyes hele tiden. Vi spiser salat gjennom hele sommeren så det er bare å fylle på når det er tomt.

Det har den siste tiden blitt litt vel mye salat så vi fyller på både hjemme, på jobb og har gitt bort en haug. Salat er noe av det enkleste å drive fram og det finnes ikke noe bedre enn plantene man sår selv.
Ønsker alle en god tirsdag- så kommer jeg tilbake med status i det nye drivhuset. Det har blitt et skikkelig agurk-drivhus.
Anette